Hrvatska

Ministar Beroš najavio pilot-projekt mobilnih psiholoških timova

Nakon što je ministar obrazovanja Radovan Fuchs pozvao ravnatelje svih škola u Hrvatskoj da u ponedjeljak organiziraju okupljanja učenika posvećena tragičnim događajima u Beogradu, ministar zdravstva Vili Beroš najavio je da će se u sklopu pilot-projekta osigurati mobilni psihološki timovi, ali i ponovno osnivanje dispanzera za mentalno zdravlje u domovima zdravlja.
– Nažalost, u Hrvatskoj ovog trena mnoge zajednice nemaju mjesto gdje se roditelji besplatno mogu obratiti za pomoć i dobiti tretman koji ispunjava svoju svrhu. Neće jedan razgovor pomoći ni svakoj mami ni svakom djetetu, potrebna je sustavna podrška, i mi, kao Hrvatska psihološka komora, pozdravljamo Ministarstvo što je u ovom trenu prepoznalo potrebe djece! – rekla je za HRT Ella Selak Bagarić iz Hrvatske psihološke komore.

Pročitajte još

Poskupljuje gorivo, objavljene nove cijene

Dulist

Gotovo svako treće kućanstvo u Hrvatskoj je samačko

Dulist

SNAŽAN RAST U godinu dana broj obrta veći za 7.190

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija