Aktualno

MILJENICA MALIH EKRANA Ivana Paradžiković postaje profesorica na Sveučilištu u Dubrovniku

MILJENICA MALIH EKRANA Ivana Paradžiković postaje profesorica na Sveučilištu u Dubrovniku

Miljenica malih ekrana koja je napravila revoluciju već sa prvim nastavcima ‘Provjerenog’ napokon se oglasila i otkrila na čemu trenutno radi i gdje ćemo je uskoro ponovno moći gledati.

Kao što su bile intrigantne priče koje je radila kao novinarka, urednica i voditeljica “Provjerenog”, tako je intrigantan postao i osobni život Ivane Paradžiković (40) kad se lani u proljeće, bez ikakve najave i objašnjenja, nije pojavila u jednoj od najgledanijih domaćih emisija. Bila je njezino zaštitno lice dvanaest godina, dobivala brojne pohvale, nagrade i priznanja pa su se mnogi pitali zašto je odjednom nema – je li bolesna, je li pronašla novi posao, je li smijenjena… Nekoliko tjedana nije bilo nikakvog odgovora, a onda je stiglo njezino službeno priopćenje da je “došlo vrijeme za promjene i nove profesionalne izazove” i zahvala bivših poslodavaca, piše Gloria.

Nakon brojnih nagađanja gdje će i što će, jer Ivana nije željela javno govoriti bez konkretnog povoda, potvrdila je da je prešla na regionalnu Unu TV i da će voditi emisiju “Lice pravde”, čije bi prikazivanje trebalo krenuti u idućim tjednima.

Ivana je ispričala detalje o tom projektu, odlasku iz bivše redakcije, osjećajima, planovima… ali i otkrila kako je ljetos otvorila obrt koji se, uz ostalo, bavi odnosima s javnošću te proizvodnjom i distribucijom filmova, videofilmova i TV programa.

– Ekskluzivno ću vam otkriti i da postajem profesorica na faksu. Uskoro kreće ljetni semestar na Sveučilištu u Dubrovniku gdje ću predavati kolegij istraživačko novinarstvo i jako se veselim – rekla je Paradžiković novinaru Glorije i dodala kako zbog novog poslovnog angažmana baš i nema slobodnog vremena, ali i da će si uskoro ostvariti novogodišnju želju.

Foto: Instagram

Pročitajte još

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist