Politika

MILAN KAPOVIĆ Petrov imenovao privremenog povjerenika Mosta za Dalmaciju

MILAN KAPOVIĆ Petrov imenovao privremenog povjerenika Mosta za Dalmaciju

Most je imenovao regionalnog koordinatora Mosta za Dalmaciju, Milana Kapovića, kao privremenog povjerenika za Dubrovnik, koji će ovom dužnošću provesti unutarstranačke izbore Mosta za Dubrovnik u sljedećih mjesec dana, ističu u svom priopćenju.

Time se dala mogućnost članovima da izaberu novog koordinatora i koordinacijski tim, u skladu s njihovom prethodnom inicijativom. Ova inicijativa potekla je od strane članova Mosta Dubrovnik zbog želje za većom aktivnošću, kojom žele doprinijeti razvoju svoga grada.

Predsjednik Mosta Božo Petrov istaknuo je kako članovi Mosta u Dubrovniku imaju niz vrlo kvalitetnih, stručnih ljudi, od kojih će se izabrati koordinacijski tim, s koordinatorom na čelu tima. Most je uvijek pri stavu kako potrebe grada i sredine najbolje znaju građani koji žive u njemu i s njim, tako da će kroz unutarstranačke izbore, članovi Mosta u Dubrovniku izabrati svoje buduće predstavnike, dodali su.

Pročitajte još

RAZGOVOR S BRANKOM BAČIĆEM ‘Hrvatsku gradimo srcem i znanjem jer je samo povezana Hrvatska snažna’

Dulist

ZAVRŠNA KONFERENCIJA UOČI IZBORA Pezo: Glas za HDZ je glas za stabilnost i daljnji razvoj Lijepe naše

Dulist

[IZBORNI PODCAST] Mato Franković: Europski tužitelji su izuzeli dokumentaciju! U Zračnoj luci se dogodila eklatantna pljačka! Tko je bio kapo!?

Barbara Đurasović