Grad

Mikroasfalt ide u sanaciju u sljedećih nekoliko dana

Mikroasfalt ide u sanaciju u sljedećih nekoliko dana

Osim o točkama Gradskog vijeća na današnjem kolegiju gradonačelnika Vlahušić je odgovarao i na novinarska pitanja o famoznom mikroasfaltu.
-Mi smo trebali krenuti sa sanacijom danas, prihvaćen je kompletan izvještaj koji je napravio IGH. Zbog prevrtljivog vremena nismo još počeli, vjerojatno će to biti u sljedećih nekoliko dana čim vrijeme dopusti da i frezanje i postavljanje bude u redu. Ono što Tehnogradnja neće napraviti to je Zagrebačka ulica, tamo će se raditi novi projekt. Nadam se da će se do ljeta uspjeti napraviti odvodnja od Javne garaže do Kapelice. U sklopu toga će se postaviti i novi asfalt, i nova odvodnja stanica Lapad koja se sada radi će se raditi novo prometno rješenje. Sve do zadnjeg detalja će biti napravljeno po studiji, i to o trošku izvođača – rekao je Vlahušić.
Podsjetimo, taj katastrofalni projekt plaćen je oko pet milijuna kuna, a rezultati su vidljivi i najvećem laiku. Prema tvrdnjama gradske uprave svi radovi imaju petogodišnju garanciju. Tvrtka zadužena za postavljanje bila je tvrtka Mikić iz Rijeke.

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist