Sport

Miho Bošković: Nemam komentara

Miho Bošković: Nemam komentara

– Nemam komentara – kratko nam je u telefonskom razgovoru izjavio Miho Bošković, upitan za komentar novonastale situacije u kojoj mu je Stručno povjerenstvo HVS-a doslovno zapečatilo reprezentativnu karijeru.

Podsjetimo, jučer je Stručno povjerenstvo HVS-a, u kojem sjede Perica Bukić, Ratko Rudić, Milivoj Bebić, Zoran Roje, Boško Lozica i Ognjen Kržić, preporučilo novom izborniku Tucku da dvojac koji je odlučio godinu dana pauzirati od reprezentativnih akcija, Miha Boškovića i Damira Burića, više uopće ne poziva u reprezentaciju.

– Uvažavajući legitiman odabir pojedinaca o otkazu nastupa za reprezentaciju, uz poštovanje i čestitke na svemu do sada ostvarenom, Stručno povjerenstvo je mišljenja da se otkazi ovakvog tipa, bez ozbiljnog opravdanog razloga (bolest, ozljeda, obiteljski ili slični problemi) ne smiju i neće tolerirati te preporučuje izborniku da se na igrače koji na ovakav način otkažu nastupe za reprezentaciju u načelu više ne računa – stoji u preporuci Stručnog povjerenstva novom izborniku Tucku.

Do izjave Ognjena Kržića, člana Stručnog povjerenstva HVS-a koji je donio takvu odluku nismo uspjeli doći jer mu je mobilni aparat isključen.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist