Sport

Miho Bošković: Nemam komentara

– Nemam komentara – kratko nam je u telefonskom razgovoru izjavio Miho Bošković, upitan za komentar novonastale situacije u kojoj mu je Stručno povjerenstvo HVS-a doslovno zapečatilo reprezentativnu karijeru.

Podsjetimo, jučer je Stručno povjerenstvo HVS-a, u kojem sjede Perica Bukić, Ratko Rudić, Milivoj Bebić, Zoran Roje, Boško Lozica i Ognjen Kržić, preporučilo novom izborniku Tucku da dvojac koji je odlučio godinu dana pauzirati od reprezentativnih akcija, Miha Boškovića i Damira Burića, više uopće ne poziva u reprezentaciju.

– Uvažavajući legitiman odabir pojedinaca o otkazu nastupa za reprezentaciju, uz poštovanje i čestitke na svemu do sada ostvarenom, Stručno povjerenstvo je mišljenja da se otkazi ovakvog tipa, bez ozbiljnog opravdanog razloga (bolest, ozljeda, obiteljski ili slični problemi) ne smiju i neće tolerirati te preporučuje izborniku da se na igrače koji na ovakav način otkažu nastupe za reprezentaciju u načelu više ne računa – stoji u preporuci Stručnog povjerenstva novom izborniku Tucku.

Do izjave Ognjena Kržića, člana Stručnog povjerenstva HVS-a koji je donio takvu odluku nismo uspjeli doći jer mu je mobilni aparat isključen.

Pročitajte još

Ivica Granić opet na čelu RKHM Dubrovnik, Dragić se povukao

Dulist

SJAJNI SU! Dubrovačkim atletičarima 16 medalja na međunarodnom mitingu

Dulist

PRVACI I PRIJE ZADNJE UTRKE Dubrovnik Racing obranio naslov i na brdu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija