Grad

MEKIŠIĆ O NENAPLATI KARATA NA BOSANCI ‘Blato se nabacilo na vozače Libertasa, a ništa od iznesenih navoda nije točno!’

Oštricu kritike prema Libertasu trebalo bi malo ublažiti. Libertas nije ova zgrada iza nas, već su to ljudi koji pošteno i predano rade. Vezano za priču s Bosanke, blato se nabacilo na vozače koji su bili na toj liniji, a mi smo izvršili provjere statističkih podataka i obavili razgovore s vozačima, kao i izvršili uvide u zapise naših kontrolora, apsolutno ništa ne potvrđuje nijedan navod o tome da gore nije bilo naplate – istanuo je danas Franko Mekišić, direktor JGP Libertas, na konferenciji za medije.

Referirao se na nedavna saznanja o nenaplati karata na liniji prema Bosanci, koja su se pokazala – ističe –  netočnima.

– Ono što me posebno raduje je da su nam se redoviti korisnici naših usluga dobrovoljno javili i poslali nam e-mailove u kojem izravno svjedoče da ništa od iznesenih navoda nije točno – naglasio je Mekišić.

Pročitajte još

SVAKOG PONEDJELJKA ŠALJU PAKETE ZA VUKOVAR! Učiteljica Dora Fiorenini i profesor Jozo Serdarević u misiji za potrebite

Mia Njavro Banić

Položeni vijenci na spomen obilježljima, večeras ne propustite ‘Ljude od mora’

Dulist

Maturantice Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik Mara Bezek i Laura Kursar donose nagrade s natjecanja Match Race!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija