Sport

Među Tucakovim odabranicima za Rusiju i četiri Jugaša

Među Tucakovim odabranicima za Rusiju i četiri Jugaša

Ivica Tucak, izbornik hrvatske seniorske reprezentacije odredio je 17 kandidata za okupljanje nacionalne momčadi uoči utakmice 2. kola Svjetske lige, Hrvatska – Rusija. Okupljanje je predviđeno za nedjelju, 13. veljače u Zagrebu, a utakmica protiv Rusije odigrat će se u utorak, 15. ovog mjeseca u 18.00 sati na plivalištu Mladosti. Od igrača koji su na popisu, jasno Konstantin Harkov još uvijek nema pravo nastupa za Hrvatsku, ali će biti na pripremama kako nam je potvrdio i izbornik Tucak. To su Marko Bijač, Ivan Marcelić, Toni Popadić, Josip Vrlić, Ivan Krapić, Lovro Paparić, Hrvoje Benić, Marko Žuvela, Rino Burić, Matias Biljaka, Luka Bukić, Ante Vukičević, Loren Fatović, Franko Lazić, Ivan Domagoj Zović, Andrija Bašić i Konstantin Kharkov.

Stručni stožer za ovu akciju čine – izbornik Ivica Tucak, pomoćnici Jure Marelja i Zoran Bajić, kondicijski trener Pero Kuterovac, trener vratara Frano Vićan, fizioterapeut Damir Luketić i video analiza Igor Pezelj.

Podsjetimo, Hrvatska se nalazi u europskoj skupini D Svjetske lige u kojoj je još i momčad Grčke. U 1. kolu je Hrvatska u Ateni svladala domaćina domaćina 12:11 u susretu koji je odigran 18. siječnja, te je tada Rusija bila slobodna. U 2. kolu će slobodna jasno biti reprezentacija Grčke.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist