Urednički izborŽupanija

MEĐU 511 U HRVATSKOJ Ovo su najbolji učitelji i profesori u županiji

MEĐU 511 U HRVATSKOJ Ovo su najbolji učitelji i profesori u županiji

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u 2020./2021. školskoj godini. Tim javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja u povodu međunarodnog Dan učitelja 5. listopada sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske. Među njih 511 je i 4 učitelja i nastavnika osnovnih i srednjih škola kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija, ali i još dvije nastavnice iz škola kojima je osnivač Grad Dubrovnik.

Nagrađene su Svjetlana Bebić iz Gimnazije Metković, Martina Gluščina iz Srednje poljoprivredna i tehničke škole Opuzen, Petar Nikolić iz Srednje škole Metković, Anamarija Radovanović iz Osnovne škole Ante Curać-Pinjac, Žrnovo, Gordana Rokolj iz Osnovne škole Lapad i Nikolina Bubica iz Osnovne škole Mokošica.

Također treba istaknuti kako je Marijana Curić iz Osnovne škole Stjepana Radića, Metković dobila nagradu Global Teacher Award 2021 od organizacije AKS Education Awards iz Indije.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist