Urednički izbor

MEĐU 511 U HRVATSKOJ Ovo su najbolji učitelji i profesori u županiji

blank

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u 2020./2021. školskoj godini. Tim javnim pozivom Ministarstvo znanosti i obrazovanja u povodu međunarodnog Dan učitelja 5. listopada sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske. Među njih 511 je i 4 učitelja i nastavnika osnovnih i srednjih škola kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija, ali i još dvije nastavnice iz škola kojima je osnivač Grad Dubrovnik.

Nagrađene su Svjetlana Bebić iz Gimnazije Metković, Martina Gluščina iz Srednje poljoprivredna i tehničke škole Opuzen, Petar Nikolić iz Srednje škole Metković, Anamarija Radovanović iz Osnovne škole Ante Curać-Pinjac, Žrnovo, Gordana Rokolj iz Osnovne škole Lapad i Nikolina Bubica iz Osnovne škole Mokošica.

blank

Također treba istaknuti kako je Marijana Curić iz Osnovne škole Stjepana Radića, Metković dobila nagradu Global Teacher Award 2021 od organizacije AKS Education Awards iz Indije.

Pročitajte još

U županiji nabavljaju dodatnu opremu za intervencije kod iznenadnih onečišćenja mora

Dulist

Izmijenjena trasa Libertasovog autobusa u Moluntu zbog izvođenja radova

Dulist

ZBOG ŽALBE Zaustavljen i drugi natječaj za Lučino razdolje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija