Sport

MEDITERANSKE IGRE Bronca za Petrunjelu Pavić!

MEDITERANSKE IGRE Bronca za Petrunjelu Pavić!

Hrvatska reprezentativka, judašica Judo kluba Dubrovnik 1966 Petrunjela Pavić osvojila je brončanu medalju na Mediteranskim igrama u Alžiru! Ipponom je ‘pala’ Crnogorka Peković pa je, piše Cro judo, naša judašica završila na 3. mjestu!

Kako su zapisali iz njenog kluba, nakon što nije izašla Libanonka, Pepe je pobijedila predstavnicu Maroka dok ju je u polufinalu čekala predstavnica Kosova, bončana sa Svjetskog prvenstva. U neizvjesnoj borbi nakon 4:30 min golden score-a, Kuka je pobijedila primjenom poluge i ušla u finale dok je Petrunjelu čekala borba za broncu. I osvojila ju je. Bravo Pepe!

-Jako sam sretna cijelim danom i vjerujem da je ovo tek jedna od mnogih velikih medalja koje ću osvojiti – rekla je nasmijana Petrunjela Pavić koju je hvalio i trener reprezentacije Dragan Crnov.

– Odličan dan u kojem je Petrunjela izgubila tek u polufinalu od buduće zlatne Kosovarke, Loriane Kuke, a i ta borba je otišla nekoliko minuta u golden score. Svaka čast i Pavić i njenom treneru Mateu Semizu na radu i napretku! – rekao je Crnov.

Treba istaknuti kako je brončanu medalju još jučer osvojila i župska judašica Iva Oberan.

Foto: Facebook/Cro judo

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr