Aktualno

‘MASKE SU PALE’ Gradonačelnik: ‘Spreman sam štititi javni prostor. Prijetnja se ne bojim’

'MASKE SU PALE' Gradonačelnik: 'Spreman sam štititi javni prostor. Prijetnja se ne bojim'

Gradonačelniku Matu Frankoviću drago je da su ‘investitori zgrade u Ulici kardinala Stepinca odlučili tužiti Grad’.

-Danas je čista srijeda i očito su maske pale. Spreman sam štititi javni prostor kao i nebrojeno puta do sada, počevši od pultova, preko stolova i stolica do bankomata. Mnogi su prijetili. Prijetnja se ne bojim – istaknuo je također gradonačelnik.

Podsjetimo, danas su iz Grada Dubrovnika rekli kako će pokrenuti upravni postupak protiv investitora Roka Tolića, Srećka Žuneca i Iris Valentić. Naime, nakon angažiranja službenog geodeta, utvrđeno kako su investitori prilikom izgradnje zgrade nedvojbeno ušli u koridor nerazvrstane ceste u Ulici kardinala Stepinca. Također, zatražit će povratak ceste u Ulici kardinala Stepinca u prvobitno stanje.

Investitori Roko Tolić, Srećko Žunec i Iris Valentić poslali su priopćenje u kojem su među ostalim istaknuli da je njihov objekt ‘izgrađen u skladu s građevinskom dozvolom i projektnom dokumentacijom’.

-Nalaz sudskog vještaka je potpuno demantirao nestručna mjerenja i paušalno iznesene tvrdnje Gradonačelnika, što će biti predmet kaznene prijave i postupka radi naknade štete – naveli su.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist