SportUrednički izbor

Maro Joković produžio ugovor s Jugom

maro jokovic

Maro Joković  je u prvoj momčadi Juga debitirao  davne 2003. godine, kada je s nepunih šesnaest godina prvi put zaigrao za prvu momčad. Tijekom sljedećih deset godina, Maro je postao ključni igrač u osvajanju brojnih trofeja, ostavljajući neizbrisiv trag u povijesti našeg kluba.

Nakon dvije uspješne sezone provedene u talijanskom Pro Reccu,  Maro se vratio kući, te je zajedno s Jugašima ispisao najljepše stranice u povijesti kluba tijekom sezone 2015/2016. godine. U toj sezoni su ostvarili nevjerojatan uspjeh, osvojivši rekordnih pet trofeja, uključujući naslov prvaka Europe.

-Nakon bogate karijere, Maro je odlučio prihvatiti izazov u grčkom Olympiacosu za sezonu 2019/2020.godine, a nakon toga je nastupao za Bresciu u sezoni 2020/2021, gdje je osvojio naslov prvaka Italije. No, srce ga je uvijek vuklo prema matičnom klubu, a danas, s ponosom objavljujemo da je Maro produžio svoj ugovor s Jugom Adriatic osiguranje na dodatne dvije godine. Maro, radujemo se što ćemo te nastaviti gledati kako nosiš naš dres, navode iz VK Jug.

Pročitajte još

EURO 2024. Kako Hrvatska može dalje?

Dulist

LUDNICA U HAMBURGU! Nakon neizvjesne borbe, Albanija šokirala Vatrene u 95. minuti

Andrea Tomurad

KAKAV PREOKRET! Hrvatska preuzela vodstvo protiv Albanije

Dulist