SportUrednički izbor

Maro Joković produžio ugovor s Jugom

Maro Joković produžio ugovor s Jugom

Maro Joković  je u prvoj momčadi Juga debitirao  davne 2003. godine, kada je s nepunih šesnaest godina prvi put zaigrao za prvu momčad. Tijekom sljedećih deset godina, Maro je postao ključni igrač u osvajanju brojnih trofeja, ostavljajući neizbrisiv trag u povijesti našeg kluba.

Nakon dvije uspješne sezone provedene u talijanskom Pro Reccu,  Maro se vratio kući, te je zajedno s Jugašima ispisao najljepše stranice u povijesti kluba tijekom sezone 2015/2016. godine. U toj sezoni su ostvarili nevjerojatan uspjeh, osvojivši rekordnih pet trofeja, uključujući naslov prvaka Europe.

-Nakon bogate karijere, Maro je odlučio prihvatiti izazov u grčkom Olympiacosu za sezonu 2019/2020.godine, a nakon toga je nastupao za Bresciu u sezoni 2020/2021, gdje je osvojio naslov prvaka Italije. No, srce ga je uvijek vuklo prema matičnom klubu, a danas, s ponosom objavljujemo da je Maro produžio svoj ugovor s Jugom Adriatic osiguranje na dodatne dvije godine. Maro, radujemo se što ćemo te nastaviti gledati kako nosiš naš dres, navode iz VK Jug.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist