Sport

Maro Joković o igri Barakuda: ‘Veliko razočarenje i velik podbačaj’

Maro Joković o igri Barakuda: 'Veliko razočarenje i velik podbačaj'
Split, 010719. Vaterpolska utakmica izmedju Hrvatske i Njemacke odigrana je na bazenu Jadrana na Zvoncacu. Na fotografiji: Maro Jokovic Foto: Jakov Prkic / CROPIX

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija nije se uspjela plasirati u polufinale olimpijskog turnira u Tokiju, u četvrtfinalu je bolja bila Mađarska s 15:11.

Hrvatski vaterpolisti tako neće nastaviti niz osvajanja olimpijskih odličja, nakon zlata u Londonu 2012. i srebra u Rio de Janeiru 2016.

– Nemam što puno reći, sve se vidjelo na utakmici. Nismo držali ritam koji smo imali na početku utakmice, dosta smo fizički pali. Igrač više nam je bio bezidejan. Nismo bili pokretni u obrani, previše smo prostora ostavljali njihovim šuterima. To nas je na kraju koštalo. Veliko razočarenje i velik podbačaj. Mađarska je zasluženo ušla u polufinale – kazao je Maro Joković pa je dodao:

– Nagy je skinuo četiri-pet zicera s dva metra i pokazao kakva je klasa. Svatko tko razbrani golmana, nije mu lako. Kažem, Mađari su zasluženo ušli u četvrtfinale. Još uvijek sam pod dojmom ove utakmice, pa ne bih o drugim planovima, imamo odigrati još dvije besmislene utakmice za plasman pa ćemo onda pričati o eventualnim oproštajima.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist