Županija

Marijo Rajić predsjednik je županijskog Savjeta mladih

Marijo Rajić predsjednik je Savjeta mladih Dubrovačko-neretvanske županije, koja je konstituirana u srijedu, 24. studenog.

Cilj osnivanja ovog Savjeta je sudjelovanje mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivno uključivanje mladih u javni život te informiranje i savjetovanje mladih u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave.

U okviru svoga djelokruga Savjet mladih, uz ostalo, raspravlja o pitanjima značajnim za rad savjeta, te o pitanjima iz djelokruga predstavničkog tijela jedinice lokalne, odnosno područne (regionalne) samouprave koji su od interesa za mlade, te u suradnji s predsjednikom predstavničkog tijela inicira u predstavničkom tijelu jedinice lokalne, odnosno područne (regionalne) samouprave donošenje odluka od značaja za mlade.

Pročitajte još

U ponedjeljak Županija dodjeljuje stipendije učenicima i studentima

Dulist

‘Mirisi Božića’ otvaraju se 18. prosinca ispred doma kulture na Grudi

Dulist

Dobroslavić kapetanu Perušini: Dio ste neupitnog doprinosa dubrovačkog kraja pomorskoj baštini

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija