Politika

Marija Klisura Baglija nova je načelnica Općine Lumbarda

Marija Klisura Baglija nova je načelnica Općine Lumbarda

Marija Klisura Baglija nova je načelnica Općine Lumbarda. Naime, Županijsko izborno povjerenstvo prihvatilo je njenu žalbu te je ukinulo rješenje o raspuštanju biračkog odbora te proglasilo izbore za načelničko mjesto u općini Lumbarda valjanima.

-365 puta vam hvala svima koji su izašli na izbore i izrazili svoju želju. Imamo prvu načelnicu. Moj tim i ja ćemo dati sve od sebe da opravdamo vaše povjerenje! Veselimo se novim izazovima – napisala je. Inače, izbori za Općinsko vijeće i načelnika Lumbarde trebali su se ponovno održati u nedjelju, 23. svibnja. Naime, prilikom prebrojavanja glasova pronađen je listić viška. Ovim se rješenjem utvrdilo da ne postoje pretpostavke za ponavljanjem glasovanja na biračkom mjestu 1. Zgrada doma – općinska vijećnica.
-Nalaže se biračkom odboru, koji je raspušten ukinutim rješenjem Općinskog izbornog povjerenstva Općine Lumbarda da otkloni propuste pri utvrđivanju izbornih rezultata za općinskog načelnika Općine Lumbarda na biračkom mjestu broj 1. Zgrada doma – općinska vijećnica tako što će jedan od glasačkih listića koji su ostali nepopunjeni smatrati neupotrebljenim – navodi se u rješenju.
-Marija Klisura, članica naše županijske liste, načelnica je općine Lumbarda. Bravo – komentirali su kratko Srđevci.
Foto: Ilustracija

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist