Politika

Marija Klisura Baglija nova je načelnica Općine Lumbarda

Marija Klisura Baglija nova je načelnica Općine Lumbarda. Naime, Županijsko izborno povjerenstvo prihvatilo je njenu žalbu te je ukinulo rješenje o raspuštanju biračkog odbora te proglasilo izbore za načelničko mjesto u općini Lumbarda valjanima.

-365 puta vam hvala svima koji su izašli na izbore i izrazili svoju želju. Imamo prvu načelnicu. Moj tim i ja ćemo dati sve od sebe da opravdamo vaše povjerenje! Veselimo se novim izazovima – napisala je. Inače, izbori za Općinsko vijeće i načelnika Lumbarde trebali su se ponovno održati u nedjelju, 23. svibnja. Naime, prilikom prebrojavanja glasova pronađen je listić viška. Ovim se rješenjem utvrdilo da ne postoje pretpostavke za ponavljanjem glasovanja na biračkom mjestu 1. Zgrada doma – općinska vijećnica.
-Nalaže se biračkom odboru, koji je raspušten ukinutim rješenjem Općinskog izbornog povjerenstva Općine Lumbarda da otkloni propuste pri utvrđivanju izbornih rezultata za općinskog načelnika Općine Lumbarda na biračkom mjestu broj 1. Zgrada doma – općinska vijećnica tako što će jedan od glasačkih listića koji su ostali nepopunjeni smatrati neupotrebljenim – navodi se u rješenju.
-Marija Klisura, članica naše županijske liste, načelnica je općine Lumbarda. Bravo – komentirali su kratko Srđevci.
Foto: Ilustracija

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija