Politika

Marelić: O ratifikaciji smo raspravljali 1999. godine

Počela je tematska sjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije. U ime kluba SDP-a županijski vijećnik Mladen Marelić zatražio je da se jedina točka skine s dnevnog reda.

– Nije ni vrijeme ni mjesto da se o ovom raspravlja, jer smo 1999. godine raspravljali o ovom materijalu i donijeli zaključke. Gospodo, tada ste bili protiv današnjih stavova koje predlažete, a Predsjednik Tuđman je potpisao ugovor o granici. Budite korektni i nemojte ovo raditi kao neku vrstu predizborne kampanje – istaknuo je Marelić.

Protiv predloženog dnevnog reda glasovalo je sedam županijskih vijećnika SDP-a, dok je 23 bilo za. Sjednici su nazočni dubrovački saborski zastupnici, autori knjige i granici na Kleku Niko Kapetanić i akademik Nenad Vekarić te pomoćnica ministrice vanjskih poslova Andreja Metelko-Zgombić.

Pročitajte još

Blaž Pezo predsjednik Županijskog odbora HDZ-a

Dulist

NOVI CRODEMOSKOP HDZ i dalje uvjerljivo prvi, Milanović najpozitivniji političar

Dulist

NIKOLA JANOVIĆ, ZASTUPNIK U PARLAMENTU CG I BIVŠI JUGAŠ ‘Crne Gore kao samostalne države neće biti ako ne bude okrenuta Zapadu’

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija