Aktualno

Manjgura osvojila regionalni Grand PRix za projekt kriznog dovođenja turista u Hrvatsku

Agencija za odnose s javnošću Manjgura, vlasnika dubrovačkog PR stručnjaka Krešimira Macana osvojila je regionalni Grand PRix 2021. zajedno s tvrtkom Mediacor u kategoriji Međunarodnog grand PRixa za krizno komuniciranje za projekt ‘Odmor koji zaslužujete je bliže nego što mislite, samo trebate preći granicu’, a koji je izradila za klijenta TOTAL CROATIA NEWS Bradbury. Riječ je o 14. po redu Grad PRixu kojeg svake godine dodjeljuje Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) za najbolje komunikacijske projekte. Glavni cilj projekta Manjgure i Mediacora bio je dovesti ponovno turiste u Hrvatsku u ovom razdoblju pandemije ponudivši im relevantne informacije.

-Kad me je prije nešto manje od godinu dana Paul Bradbury zamolio da odem s njim provjeriti kako izgleda otvaranje hrvatskih granica za turiste, nakon prvog lockdowna u Europi uzrokovanog koronavirusom, nisam mogao zamisliti da ću večeras ovo pisati. Danas smo osvojili Grand PRix za projekt kriznog komuniciranja turistima koji su od svibnja prošle godine željeli doći u Hrvatsku (uz još dva jaka druga mjesta za projekt Rakoborci u finalu Grand PRixa). 2020. je općenito bila dobra godina za Manjgura.hr – u godini koja nije slutila na uspjeh narasli su 100 posto. Postali smo virtualna recepcija Hrvatske i moram ovom prilikom zahvaliti svima koji su svojim volonterskim radom doprinijeli da osvojimo ovu nagradu i priznanje struke. Kad me je regionalni žiri pitao – pa zašto ste to radili volonterski – odgovorio sam: Jednom kad krenete odgovarati, ne možete stati, ljudi stalno nešto pitaju i ne možete ih ostaviti bez informacija, a oni krenuli prema Hrvatskoj – piše na blogu Manjgura.hr Krešimir Macan.

Sve dobitnike Gradn PRixa možete pogledati ovdje.

Izvor videa/Foto: Manjgura.hr, Krešimir Macan

Pročitajte još

OSLOBOĐENJE GOLUBOVA KAMENA Trideset godina poslije…

Dulist

Venecija od iduće godine naplaćuje ulaz za jednodnevne posjetitelje

Dulist

Franković: ’36 Imoćana dalo je svoj život da bi se ovaj kraj danas mogao zvati hrvatskim’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija