Sport

Manenica umjesto Đovića, SDP-ovci ljuti

Stanko Manenica novi je predsjednik Plivačkog kluba Jug.

Nakon što je Luči Đović podnio ostavku na čelnom mjestu kluba, gdje je proveo šest godina, sazvana je izvanredna izborna Skupština kluba, Manenica je kao jedini kandidat izabran jednoglasn.

Skupština je potvrdila i novi sastav Upravnog odbora kluba u kojem su uz novog predsjednika još Vlaho Lonza, Miroslav Kraljević, Robert Kuzmanić, Antun Trojković, Blaž Pezo, Toni Miloslavić, Srđan Gavranić i Zoran Milić.

Jednoglasno je prihvaćen i prijedlog da u Nadzornom odboru budu Mihovil Španja, Luči Đović i Zoran Jović a u Disciplinskoj komisiji Miroslav Kraljević, Robert Kuzmanić i Antun Trojković.

47- Manenica slovi za Vićanovog čovjeka, a poznat je njegov angažman u nogometnim vodama. Inače, kako neslužbeno doznajemo, dio čelništva gradskog SDP-a protivio se protiv izbora Stanka Manenice. Njihov odabir je bio ili Niko Šalja ili Božo Memed.
 
 

Pročitajte još

Dubrovački bridžisti sedmi u konkurenciji 12 najboljih hrvatskih timova

Dulist

OSMI SMO U EUROPI! Hrvatska upisala prvi remi na Europskom prvenstvu u Mađarskoj

Dulist.hr

UPISI U SVE KATEGORIJE Prijavi se i postani Shark! 

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija