Zanimljivosti

Mališani ‘Palčice’ uz maskotu Mara učili kako se vodi hotel

Nakon posjete djece iz Osnovne škole Lapad, već četvrtu godinu zaredom, hotel Valamar Club Dubrovnik ugostio je i djecu iz Dječjih vrtića Dubrovnik u sklopu jednog od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere, pod nazivom ‘Mali turizam’.

Više od 40 djece u dobi od tri do šest godina iz Dječjeg vrtića ‘Palčica’, posjetilo je hotel te su voditelji odjela i animacijski tim proveli djecu i njihove odgajateljice kroz hotel i objasnili im kako izgleda jedan radni dan u turizmu. Igralište i mnogobrojni sadržaji za djecu mališane su naravno najviše oduševili, a u igri im se pridružila i Valamarova maskota Maro. Valamar je za djecu sudionike programa ‘Mali turizam’ pripremio osvježenja, a razveselili su ih i brojnim poklonima za najljepše uspomene na posjet.

-Valamar Riviera podržava predškolske i školske ustanove te udruge i organizacije civilnog društva s ciljem razvoja obrazovanja i obrazovnih programa te upoznavanja najmlađih generacija s osnovama turističke djelatnosti. Želja nam je predstaviti se našoj najmlađoj skupini, djeci, te im pokazati hotel i hotelske usluge na zabavan način, no želimo im dočarati ne samo perspektivu gosta nego ih također upoznati s profesijama u turizmu i s radom hotela i naših zaposlenika – izjavio je Vicko Rakigjija, direktor hotela Valamar Club Dubrovnik.

‘Mali turizam’ jedan je od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere gdje se djeca na način prilagođen njihovoj dobi, kroz igru i animaciju, upoznaju s turističkim objektima i s poslovima koje obavljaju njihovi zaposlenici.

Pročitajte još

‘PRIČICE ZA DUŠU’ Predstavljena knjiga djeda violončelistice Ane Rucner

Dulist

Tko je u potrazi za nadnaravnim moćima s dr. Viskovićem prošao kroz ‘Zvjezdana vrata Dubrovnika’?

Dulist

ZA SVEMIROLJUPCE U nedjelju ne propustite promatranje mjeseca uz film ‘Gosti iz galaksije’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija