Sport

‘MALI WEMBLEY 2017.’ Još samo dva dana za prijave!

cokolino finale nogomet 29

Preostala su još samo dva dana za prijave na ovogodišnje izdanje turnira ‘Mali Wembley 2017.’

Prijave se primaju do utorka, 11. srpnja do 19 sati na broj 091/250-96-10 (Ivo Pavlić). Kotizaciju u iznosu 600 kuna možete uplatiti na račun Amatersko sportsko društvo Montovjerna –HR7024070001100138455.

Podsjetimo, ove se sezone na ‘malom Wembleyu’ dijeli čak 31 tisuća kuna – najveći novčani iznos u povijesti turnira koji se održava već 25 godina! Pobjedniku će ove sezone pripasti velikih 20 tisuća kuna dok će poraženi u finalu dobiti –7 tisuća kuna. Trećeplasiranoj momčadi osigurane su 3 tisuće kuna, a četvrtoplasiranom tisuću kuna.

Uz nikad veći novčani fond, treba istaknuti da se će se ove sezone na ‘malom Wembleyu’ igrati i veteranski turnir (+35). Uplata za sudjelovanje na veteranskom turniru iznosi 200 kuna, a pobjedniku veteranskog dijela turnira pripasti će pokal i – večera!

Istaknimo da će ove sezone biti organizirana i bogata lutrija za sve gledatelje. Mnogobrojni posjetitelji dobiti će priliku osvojiti poklon pakete, večere, a uz to čak i izuzetno vrijedne nagrade poput mobitela i televizije!

Neka i tvoja momčad postane dio povijesti, prijavi se već danas na najpoznatiji turnir u gradu!

Pročitajte još

BADMINTON Mia Čerjan i Nikolina Kabiček zlatne na sveučilišnim igrama u Istanbulu

Dulist

MEĐUNARODNI TURNIR Dvanaest medalja i dva pehara za Taekwondo klub Shark

Dulist

Najmlađi nogometaši NK Župa dubrovačka prvaci županije

Dulist