DuList IN

MALI KARNEVAL FEST, MAŠKARATA OD FERALA… U Konavle se vraćaju maškare!

MALI KARNEVAL FEST, MAŠKARATA OD FERALA... U Konavle se vraćaju maškare!

Vrijeme je od karnevala, a maškarane zabave neće zaobići ni Cavtat.

-U organizaciji Udruge Mame Cavtat, Karnevalske udruge Dominali i TZO Konavle ove godine nastavljamo s maškarama! – poručuju karnevalisti.

Tako će se Mali karneval fest, 36. po redu, održati ove nedjelje, 12. veljače s početkom u 15 sati u kongresnoj dvorani hotela Croatia.

Maškarana povorka će se formirati ispred hotela, predvođena Limenom glazbom Cavtat, a osim maškaranih skupina, u povorci će sudjelovati Mažoretkinje Župe dubrovačke, Plesni studio Lazareti, Studio Stage, Zumba kids by Mia i Cavtatske mažoretke. Nakon ulaska i predstavljana grupa kreće program, a i ove godine će mališane zabaviti Mali orkestar od festa, maškarane male pjevačice i pjevači, plesne skupine te voditelji Emerson i Ana.

Osim Malog karnevala festa, tradicionalna Maškarata od ferala, Dominali, održat će se 16. veljače u 20:00 sati u Domu kulture u Cavtatu, uz tradicionalnu povorku kroz Cavtat, te šporke makarule i ples u Domu, uz DJ Bačvara, a za Ultime od karnevala, 21. veljače također u kongresnoj dvorani hotela Croatia s početkom u 20:00 sati garantirana je odlična zabava uz bendove Dvije rote i Teška vremena, te DJ Bačvara!

-Vama smo ostavili najlakši i najslađi zadatak: Da nam se samo pridružite, bili maškarani ili ne! Ono što bismo htjeli posebno istaknuti jest da će sve maškarane zabave biti humanitarnog karaktera – zaključuju organizatori.

 

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist