DuList IN

MAKEOVER DULISTA Hotel More mjesto je gdje se uljepšate i izvana i iznutra!

makeover mihaela3

Kada radite makeover u prekrasnom ambijentu, s lakoćom prikupljate inspiraciju za rad, uljepšavanje osobe. Tako smo ovaj put za Anu i ‘rock-model’ Mihaelu odabrali atraktivni Hotel More, ekskluzivni butique hotel s pet zvijezdica, smješten u jednoj od najljepših mjesta Dubrovnika – uvali Lapad.

Smirujući pogled na zelene borove, mediteranska vegetacija prepuna boja i mirisa, blistavo plavo more, kamenita brda – vječni kameni čuvari, te nezaboravni zalasci sunca, jednostavno su mjesto na kojem sve izgleda čarobno…
Kombinacija ‘otkvačenog’ stila i prirodne ljepote izvrsna je kombinacija za raditi na njoj, stoga Ani nije bilo teško uljepšati naš ovotjedni model – Mihaelu! Smjestivši se na plažu, s pogledom na grebene, Ana je započela s makeoverom.

– Sa svojim rokerskim stylingom i piercingom odmah mi je bilo lako zaključiti kako će Mihalei izvrsno pristajati tamni smokey eyes. Stoga sam prvo krenula šminkati oči, jer ako sjenilo padne na lice, teško je ukloniti tamnu boju s pudera – kaže Ana.
– Kapak sam posvijetlila i izjednačila sa camouflage, te krenula sa svijetlom nijansom sjenila preko cijelog kapka, a onda s tamno smeđim i malo crne u vanjski kut oka lagano blendirala i izvlačila prema vani da dobijem mačkast oblik oka – kaže Ana, te dodaje i kako je, naravno, stavila i crni tuš.

– Mihaela ima prekrasne prirodne duge i guste trepavice, tako da je bilo dovoljno jako malo maskare. Nakon sto sam njene obrve popunila sjenilom, na lice sam nanijela puder, izblendirala lice s mat bronzerom, te na usne stavila svijetli ruž. Nakon sto sam je je malo nagovarala, kosu sam joj podigla u blagu irokezu! I to je to! – kaže Ana
Mjesto nestvarne ljepote

U jedinstvenom ambijentu prirodne špilje, gosti hotela More mogu uživati u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića, čajevima, kavama i laganim obrocima. Špilja bar More se prostire na tri razine i u njega može stati 60 ljudi na sjedećim i stajaćim mjestima, a svojim izgledom, kombinacijom prirode i uljepšavanja, upravo podsjeća na kakav zgodni ‘makeover’!

Špilja bar More privlači goste s osjećajem za vrhunsku ljepotu, gdje umirujuće melodije prate opuštanje uz piće. Posebni ambijent naše prirodne špilje i Špilja bara More, skupa s plažom je idealno mjesto je savršeno mjesto za organiziranje različitih događanja. Njegov neodoljiv šarm jamči savršeno mjesto za druženje u bilo koje doba dana, dok tonete u primamljivu sofu i ispijate svoje najdraže piće ili koktel… Stoga, ne propustite idući broj DuLista. Naime, naš idući makeover je upravo u najljepšoj špilji u gradu!

Pročitajte još

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist