Crna kronika

MAJKA TEŠKO OZLIJEĐENOG MALOLJETNIKA ‘Sin mi je mislio da je gotov’

MAJKA TEŠKO OZLIJEĐENOG MALOLJETNIKA 'Sin mi je mislio da je gotov'

Detalje sukoba tijekom kojega je 31-godišnjak teško ozlijedio maloljetnika, otkrila je majka pretučenog maloljetnika za Jutarnji list. Sve je počelo sukobom njihovih pasa tijekom šetnje na području iza bolnice.
-Sina smo zamolili da prošeta psa jer sam ja imala upalu pluća, a suprug se taman vratio s operacije pa jedva hoda sa štakama. Otišli su do obližnje šume da se pas, koji nije krvoločan, malo istrči. Pritom ga je pustio s lajne jer nema baš puno prolaznika. Ali je taj čovjek naišao sa svojim stafordom. Psi su se najednom sukobili pa je taj čovjek, mišićav i velik, divljački počeo udarati našeg dok ih je razdvajao. Sin je dotrčao i pitao ga: ‘Zašto ga tako udaraš? Pa to je pas.‘ Nakon toga je čovjek krenuo na mog sina. Udario ga je šakom u glavu pa je pao na pod gdje ga je nastavio udarati nogama. Ujedno ga je davio te mu gurao prste u oko i usta. Valjda mu je oči htio iskopati. Sin je mislio, najiskrenije, da je gotov – ispričala je za Jutarnji list majka ozlijeđenog maloljetnika te dodala kako su buku iz šume začule zaposlenice obližnjeg ureda za mentalno zdravlje i ovisnost koje su, ne dvojeći, odmah dojurile i pritekle u pomoć.

Njen sin je, rekla je između ostalog, zadobio lom prsta i potres mozga s nizom rana po glavi.

O svemu je za Index pričao i otac pretučenog maljoljetnika navevši kako ga je napao 31-godišnji Domagoj Kaznačić, MMA borac i član gradske organizacije Mladeži HDZ-a.

 

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist