Crna kronika

31-GODIŠNJAK NANIO TEŠKE OZLJEDE MALOLJETNIKU Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

31-GODIŠNJAK NANIO TEŠKE OZLJEDE MALOLJETNIKU Potukli se psi, a potom i njihovi vlasnici

Teške tjelesne ozlijede zadobio je maloljetnik u sukobu s 31-godišnjakom nakon ‘borbe’ njihovih pasa, javljaju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Naime, tijekom jutarnjih sati u petak, 22. ožujka, policija je zaprimila dojavu djelatnika Opće bolnice Dubrovnik kako su na obradu zaprimili dvojicu ozlijeđenih mladića od kojih je jedan maloljetna osoba, a drugi 31-godišnjak, te da su ozljede, prema izjavi mlađeg, zadobili u tučnjavi.

Postupajući po zaprimljenoj dojavi, utvrđeno je kriminalističkim istraživanjem kako su prethodno tog dana, dvojica spomenutih mladića su na istom mjestu šetali svoje pse bez povodca kada je došlo do sukoba između pasa, a potom i sukoba između vlasnika pasa.

Tijekom sukoba maloljetnik je zadobio teške tjelesne ozljede, a stariji lakše te su obojica zbrinuti u dubrovačkoj bolnici.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede 31-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, 23. ožujka predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, nakon čega mu je određeno zadržavanje u istražnom zatvoru do mjesec dana.

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist