DuList IN

Maja Šuput Uskrs provodi u Dubrovniku: Večer je rezervirana samo za Revelin, publiku i nenormalno ludu zabavu

Maja Šuput Uskrs provodi u Dubrovniku: Večer je rezervirana samo za Revelin, publiku i nenormalno ludu zabavu

Maja Šuput ovoga će Uskrsa nastupiti u poznatom dubrovačkom klubu Revelin. Poznata će pjevačica u nedjelju, 9. travnja, svoje fanove na krajnjem jugu zemlje zabaviti domaćim hitovima. Vrata kluba otvaraju se u 22:00 sati, a ulaznice su dostupne putem web stranice kluba Revlin ili u uredu na adresi Vukovarska 30, Dubrovnik.

– S obitelji provodim cijeli vikend, a u nedjelju nakon Uskrsnog ručka krećem prema Dubrovniku. Večer je rezervirana samo za Revelin, za publiku i za nenormalno ludu zabavu. Svaki put kad smo pjevali u Revelinu bilo je stvarno genijalno i veselim se povratku nakon četiri godine kako bi na koncertu prisustvovale nove generacije i publika koja nas još nije vidjela i slušala. Ponedjeljak je neradni dan, stoga zaista ne znam što bi drugo ljudi trebali raditi u nedjelju navečer nego biti s nama. Publika više – manje zna što je kod nas najbitnije i što se kod nas događa, a to je zabava, zabava i samo zabava – izjavila je Maja Šuput dodavši da se cijeli bend uz nju veseli povratku u poznati dubrovački klub.

Publika će u Revelinu uživo moći čuti najveće hitove, poput ‘Raj i pakao’, ‘Svatovska’, ‘Djevojačko veče, ‘Ne lomi mi srce’, ‘Dođi mami’ i ‘Lopove’, pjesmu koja na YouTube kanalu broji više od 28 milijuna pregleda. Osim pjevačke karijere, Šuput je poznata i po svojim zavidnim voditeljskim vještinama koje je u protekle dvije godine pokazala u emisijama ‘Tvoje lice zvuči poznato’ i ‘Ples sa zvijezdama’. Omiljena članica žirija emisije ‘Supertalent’ također je je brendova Majushka i Shu Shu, koji su pretežno namijenjeni djeci i ženama.

Organizatori su poručili da posjetitelje za Uskrs očekuje vrhunska zabava te su pozvali publiku da prate društvene mreže za više informacija o nadolazećim domaćim i stranim gostovanjima. Dodali su da je za sve upite i rezervacije stolova potrebno nazvati na broj mobitela +38598 533 531 ili poslati upit putem putem e-maila reservations@clubrevelin.com.

Foto: Culture Club Revelin

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist