Aktualno

Lukšić Štroku isplatio 14 milijuna eura

Goran Štrok je za svoje hotele Jadranske luksuzne grupacije od Lukšića dobio nešto manje do 14 milijuna eura.

Iznos je to koji je objavila Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga, a koji je Lukšić grupa uplatila Štroku za duborvčake i jedan riječki hotel, donosi Slobodna Dalmacija.

No, uz to Lukšić grupacija preuzela je i sve dugove hotela, koji, prema nekim informacijama, piše Slobodan, iznose između 100 i 120 milijuna eura.

HANFA je “Sporazum o kupoprodaji Adriatic Luxury Hotels Groupa” sklopljen između “Ragusa Anstalt”, tvrtke Lukšićevih registrirane u Lihtenštajnu, i Štrokova “GSHR Holdings Limiteda” s Britanskih Djevičanskih Otoka pročešljala povodom zakonske obveze novog većinskog vlasnika da objavi ponudu za preuzimanje dionica i od ostalih dioničara.

U ovom slučaju posao “raščlanjivanja” vrijednosti dionica bio je vrlo složen jer je grupacija s pet hotela prodavana kao cjelina i nije određivana pojedinačna vrijednost hotela, piše Slobodna Dalmacija.
 
 

Pročitajte još

JESTE LI GA OSJETILI? Potres jačine 4.8 po Richteru u Albaniji

Dulist

DR. IRIS LONČAR O KRAJU JEFTINOG NOVCA ‘Rast kamatnih stopa možemo očekivati već krajem ove godine’

Iva Dedo

NOVA AKCIJA U PONEDJELJAK Darujte krv i učinite svijet zdravijim!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija