Aktualno

“Joksimovićev nastup u Kuparima je vulgaran”

U ime 'nezadovoljnih žitelja Župe dubrovačke', a povodom koncerta srpskog pjevača Željka Joksimovića ove subote u Kuparima, javnosti se prosvjednim pismom obratio Božo Miletić.

– Povodom najavljenog koncerta, srpskog „pevača“ Željka Joksimovića, na plaži u ratom devastiranim Kuparima primoran sam reagirati ovim otvorenim pismom te iskazati nezadovoljstvo i protest protiv održavanja istog.

Naime, koncert kao zabavno ili kulturno zbivanje kao takvo uopće nije upitno, već se radi o ambijentu koji i dan danas stoji kao „spomenik“ srbo-četničke agresije na Župu dubrovačku i Hrvatsku, te sam mišljenja da je nastup spomenutog pjevača u ovakvom ambijentu krajnje neprimjeren čak i vulgaran naspram svih žitelja Župe dubrovačke, a pogotovo naspram branitelja i svih poginulih za Lijepu Našu.
Da stvar bude još i gora, na svega nekoliko metara od bine nalazi se spomen obilježje poginulom hrvatskom branitelju, žrtvi srbo-četničke agresije na Župu dubrovačku – ističe u pismu Božo Miletić, ovim putem postavivši i pitanje Željku Joksimoviću "hoće li se pokloniti toj žrtvi i zatražiti oprost hrvatskog naroda od kojega je jako dobro plaćen?"

– Isto tako pitam organizatora, bivšeg hrvatskog branitelja i koncesionara kuparske plaže, obzirom na visinu cijene karata je li spreman odreći se 50 % iznosa zarade od ovoga događaja u korist školovanja djece obitelji poginulih hrvatskih branitelja Dubrovačko-neretvanske županije?

Nadalje, svi Vi potencijalni posjetitelji spomenutog koncerta zapitajte se je li potrebnije gosp. Joksimoviću kupiti još jedan luksuzni automobil ili apartman negdje u crnogorskom primorju ili pomoći nekome kome je pomoć u istinu potrebna – navodi dalje u pismu Miletić, ne mogavši ne zapitati se "je li netko od rodbine, roditelja ili prijatelja Željka Joksimovića sudjelovao u devastaciji i agresiji iste ove države koja ga danas velikodušno plaća?".

– Zapitao bih se koliko je niska cijena hrvatskog obraza u smislu organizacije ovakvog događaja na ovakvim mjestima, kao što bih se zapitao koliko je dubok srpski džep da kada se zanemari njegova svijest i obraz odluči nastupiti na ovakvom mjestu – naveo je u ime nezadovoljnih Župljana Božo Miletić.

Pročitajte još

WhatsApp od 1.11. neće raditi na nekim mobitelima

Dulist

PREDSJEDNIK JE SREĆKO MUSIĆ Osnovana županijska podružnica Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata

Dulist

Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija