SportUrednički izbor

Lukša Jakobušić dopredsjednik Hajduka!

Lukša Jakobušić dopredsjednik Hajduka!

Lukša Jakobušić, poduzetnik te bivši predsjednik i aktualni dopredsjednik VK Jug CO postao je dopredsjednik Uprave nogometnog kluba Hajduk.

-Navijač sam Hajduka. I srcem i dušom – rekao je Jakobušić na izvanrednoj press konferenciji koju je sazvao danas predsjednik Hajduka Marin Brbić. Glavna tema je bila nova organizacijska struktura kluba. Upravo je na današnjoj konferenciji uvedena nova funkcija dopredsjednika Uprave kluba koja je pripala Jakobušiću.

Novi dopredsjednik predstavlja jednog od dva najbliža Brbićeva suradnika, uz sportskog direktora Sašu Bjelanovića koji je potvrđen za iduće razdoblje.

– Ovo je bilo poprilično iznenada. Zahvaljujem predsjedniku na povjerenju. Većina me poznaje iz Juga u kojem sam od 2007. godine. Od 2013. do 2017. sam bio predsjednik, a sad sam dopredsjednik – rekao je Jakobušić i istaknuo da dolazi iz grada koji ‘ima kulturu sporta te je naviknuo na trofeje’.

Novinare je zanimalo kako će obnašati dvije važne funkcije u dvama sportskim klubovima.

-To su dvije suprotne organizacijske situacije. Funkcija dopredsjednika u Hajduku je puni angažman. Funkcija predsjednika i dopredsjednika u Jugu je volonterizam. Ostajem u Jugu, a status ćemo definirati na skupštinama – istaknuo je Jakobušić.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist