Aktualno

Lučka uprava predstavljena u Miamiju

Lučka uprava Dubrovnik završila je s još jednim uspješnim predstavljanjem svoga grada i luke na svjetski poznatom sajmu „Seatrade Cruise Shipping Convention“ održanom u Miamiju 15. ožujka, 2012. godine.

Na sajmu je, u sklopu zajedničkog štanda „Croatian Ports“ s lučkim upravama Split, Šibenik, Zadar i Rijeka, održana prezentacija turizma brodova na kružnom putovanju u Hrvatskoj, te razvoj destinacija i luka. Lučka uprava Dubrovnik predstavila je svoja infrastrukturna postignuća u zadnje dvije godine, koja su od iznimne važnosti s obzirom na nastavak izgradnje suprastrukture.

– Urbanistički plan luke Dubrovnik – Gruž predstavljen je potencijalnim ulagačima i našim dugogodišnjim poslovnim partnerima kompanijama brodova na kružnom putovanju. Prezentaciji su sudjelovali vodeći ljudi iz nama dobro poznatih Cruise kompanija kako MSC-a, Coste, Carnivala, Royala, Holand American Linea, Silverea, te predstavnici tvrtke Caribinvest i poznati arhitektonski studio Bermelo Ajamil & Partners koji rade na osmišljavanju i izgradnji lučkih sadržaja od putničkih terminala do poslovno komercijalnih sadržaja – navode iz Lučke uprave Dubrovnik.

Ove godine sajam je posjetilo oko 15 tisuća posjetitelja, te je na istom bilo 1000 izlagača iz 105 zemalja.
 
 

Pročitajte još

[LINĐO NA TURNEJI] Čarobna fotogalerija iz Austrije, ekskluzivno izveli novi program

Dulist

OFEL 2023 OKUPLJA ZNANSTVENU ELITU Jedna od vodećih regionalnih znanstvenih i stručnih konferencija u Dubrovniku!

Dulist

Nove promjene za vozače, evo kolike su kazne

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija