Sport

LJUDI, SVAKA ČAST! Mane Hastra i prijatelji za Ivanu skupili 25 tisuća kuna

LJUDI, SVAKA ČAST! Mane Hastra i prijatelji za Ivanu skupili 25 tisuća kuna

Na humanitarnom turniru, koji se u subotu odigrao na igralištu Muškog đačkog doma u Gružu skupljeno je oko 25.000 kuna za Ivanu Štajduhar.
Na turniru su se okupile 32 ekipe koje su, kako bi se skupila sredstva potrebna za Ivanino liječenje, zabacile maloga nogometa.

-Teško da možemo naći riječi kojima bi mogli opisati koliko smo zahvalni i koliko nam znači što su se ovi dobri ljudi odazvali ovoj akciji. Važno je napomenuti kako se nijedna ekipa nije žalila na teške vremenske uvjete i koliko su bili srčani, kako na terenu tako i u financijskoj pomoći – poručili su organizatori, ekipa Mane Hastra, a napominju kako će im se danas pridružiti i mlađi uzrasti GOŠK Dubrovnika kako bi ‘pokazali da smo i u ovako teškim vremenima spremni pomoći i da nam je to u genima već od malih nogu’.
Nabrojili su i sve one koji su se odazvali: Kiko i prijatelji, Raja, Haša i prijatelji, Slobodnjaci, Eco Taxi, Bistro Prova, Čago i prijatelji, Tupovo naselje, Furia, CB Belfast
Grpa, PVG, Ponton, Liga Velikana, T’N’T, Sirovo, Bocni ga, Del Mirakul, Žuti mravi, Perišiću vrijeme je, Brzi i debeli, Živine u kavezu, Stanica Gruž, Crvena funjestra, Evo nas opet, Pizza shop, PIPLsi, Westfalen, Šule-mu na zaru-bu, Lopudska, Stipu ga nime
i FF Riva.
Najsretnije noge bili su Šule-mu koji su u samom finišu finala pobijedili CB Belfast.
Odigrana je i revijalna ženska utakmica između ekipa Medicinska škola Dubrovnik i Milutinovićke.
-Mane Hastra kao organizator se zahvaljuje svima, kako ekipama, tako i ostalim plemenitim ljudima koji su došli na teren i dali svoj prilog – poručuju organizatori, a spomenuli su i one koji su opremom i financijama pomogli da turnir prođe u najboljem redu, a to su Muški đački dom, Electro Team, Mesnica Traversa, Pekara Zlatno zrno, Ledito Cukrov, CB None Nina i Ba-Com.
I dalje se možete uključiti u akciju za Ivanu. Tako se večeras u Novoj Mokošici na igralištu u Malim kućicama održava finalna večer u ženskom graničaru. Svi su pozvani!
A pomoć možete uplatiti i na račun:
HR1424840083225952377
Model: HR99
Opis plaćanja: donacija za Ivanu

Izvor: foto: Facebook/Mane Hastra

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist