Sport

HUMANITARNI TURNIR Na igralištu Muškog đačkog doma zaigrao se nogomet za Ivanu Štajduhar

HUMANITARNI TURNIR Na igralištu Muškog đačkog doma zaigrao se nogomet za Ivanu Štajduhar

Humanitarni nogometni turnir za našu sugrađanku Ivanu Štajduhar održao se ove subote na igralištu Muškog đačkog doma u Gružu, iznad bivše zgrade Prometne policije, a na njemu su snage odmjerile 32 ekipe. Cilj turnira bio je prikupiti novčana sredstva kako bi se Ivani omogućilo daljnje liječenje. Kotizacija po igraču iznosila je 100 kuna, a igralo se po sustavu 3 na 3. Svaka utakmica trajala je osam minuta. Sve kotizacije koju su igrači uplatili kao i novac od prodaje hrane i pića ide za Ivanino liječenje. Prave sportske atmosfere, druženja i odaziva na ovu humanitarnu nakanu nije nedostajalo, a igrače su ‘budnim okom’ bodrili i navijači.

Podsjetimo, Ivana je majka jednog prekrasnoga dječaka Điva koji za koji dan slavi prvi rođendan! Mama Ivana se bori već četiri mjeseca u Zagrebu u nadi da će prvi sinov rođendan proslaviti s njim i obitelji u Župi, a ne u bolnici. Nažalost dijagnoza je teška. Radi se o sarkomu koji je već napravio dar-mar u tijelu. Trenutno je Ivana u bolnici u Dubrovniku i sprema se na ponovnu operaciju u Zagrebu te novu kemoterapiju.

Svi oni koji žele pomoći, a nisu bili u mogućnosti igrati mogu to napraviti i uplatom na račun kod RBA banke! Broj računa: HR1424840083225952377, model: HR99, opis plaćanja: donacija za Ivanu.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist