DuList IN

Ljubitelji vinila, ovo je festival za vas!

Ljubitelji vinila, ovo je festival za vas!

Iduća tri dana u Art radionici Lazareti održat će se prvi Festival vinila koji je ostvaren u koprodukciji s udrugom Audiovizualni centar Dubrovnik uz potporu Ministarstva kulture RH i Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika. Svaku večer od 25. do 27. rujna će se održati niz koncerata i mnoštvo popratnih programa.

Večeras će se od 20 sati uz slobodan ulazak publici predstaviti umjetnici Hrvoje Nikšić i Hrvoslava Brkušić u radnoj varijanti audiovizualnog rada koji je nastao za vrijeme rezidencijalnog boravka u Dubrovniku.

U četvrtak 26. rujna od 20 sati će se održati koncerti dubrovačkih bandova Izae & Embassy 516, a prije samih nastupa od 18 sati će svi zaljubljenici u glazbu moći razmjeniti ili prodati svoja vinilna te razna druga diskografska izdanja na organiziranom ‘sajmu vinila’. Dođite i sudjelujte i vi!

U petak 27. rujna je rezerviran za glazbeno – scenski performans kantautorice Sare Renar i kolektiva koji će izvesti ‘Gdje povlačiš crtu?’ – projekt nastao na poziv uredništva Trećeg programa Hrvatskog radija (u sklopu Međunarodnog dana umjetnosti u siječnju 2017.). Uz ovaj nastup, publika će od 18h imati prilike sudjelovati u panel raspravi na temu glazbe i glazbene industrije, a od 20h će nastupiti i mladi dubrovački sastav SFT.

Ulaznice za koncerte 26. i 27.9. po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti sat vremena prije početka u Art radionici Lazareti. Festivalska ulaznica po cijeni od 50 kuna također se može kupiti na ulazu u Art radionici Lazareti. Ulaznice je moguće rezervirati na arl@arl.hr i porukom u inbox na FB stranicu Art radionice Lazareti @ARL.Dbk.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist