DuList IN

ListenApp na tržištu Velike Britanije

ListenApp na tržištu Velike Britanije

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju i mobilna aplikacija hrvatskih inovatora krenula je u Europu, preciznije Veliku Britaniju koju uzimaju za primarno tržište.

Tako je ListenApp, uvođenjem lokalnih jednominutnih najpopularnijih vijesti stanovnicima Velike Britanije, krenuo u ostvarivanje svojih snova.
Podsjetimo, ListenApp isporučuje najpopularnije skraćene vijesti svakoga dana, glasovno i tekstualno. Tako možete na brzinu saznati sve bitno što se toga dana dogodilo u Hrvatskoj ali i u svijetu. Aplikacija je dostupna na svim platformama – iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, iPad i Tablet – potpuno besplatno.

– Velika Britanija vrvi informacijama i užurbanim stilom života. Omogućiti ćemo svojim budućim korisnicima, Britancima, sumu najpopularnijih i najbitnijih vijesti unutar samo jedne minute, kao što smo omogućili brojnim zadovoljnim korisnicima našeg sustava u Hrvatskoj! – istaknuo je Marjan Žitnik, suosnivač ListenApp-a.

U samo 40 dana od lansiranja aplikacije, većinu vremena nalazi se na top ljestvicama app store-ova, te broji 20.000 korisnika i preko 150.000 preslušavanja ListenApp vijesti.
 

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist