Aktualno

LINĐOVCI: ‘ŽELIMO, SPREMNI SMO…, ALI’ Hoćemo li ove godine uživati u kolendi?

Odustali smo od svih programa u zatvorenim prostorima kao što su tradicionalni humanitarni koncert povodom blagdana svete Lucije ili pak Božićni pjevački koncert. Što se tiče kolende, mi smo za, hoćemo, želimo, spremni smo. Za svaki slučaj, održali smo nekoliko proba za djecu i one koji su prvi put u A sastavu, odnosno trebali bi prvi put zakolendat’ – istaknuo nam je Vlaho Kljunak, ravnatelj FA Linđo, na pitanje hoće li prekrasne Linđovke i Linđovci i ovog Badnjaka održati svoju kolendu na Stradunu.
—Sve ovisi o situaciji. Svakako bih volio napomenuti da će sigurno izostati naše tradicionalno kolendavanje u zatvorenim ustanovama kao što su naša bolnica ili gradske ustanove. Ono čemu se nadamo je lijepo vrijeme i da će se kolenda ipak održati. No, do zadnjeg trena ne znamo što će biti – zaključio je Kljunak.

Pročitajte još

TURISTIČKI SEKTOR ZABRINUT Za ‘špicu’ nema straha, ali predsezona nam ovisi o razini procijepljenosti

Iva Dedo

POVIJESNI TRENUTAK Nakon 1277 dana završena je izgradnja Pelješkog mosta!

Dulist

OD PONEDJELJKA Na ovim parkiralištima Sanitata nećete moći parkirati zbog snimanja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija