Kultura

LIKOVNA RADIONICA DOMA MARINA DRŽIĆA ZA ODRASLE ‘Držićeva staklena rapsodija’

Dom Marina Držića s veseljem poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na besplatnoj likovnoj radionici „Držićeva staklena rapsodija“, s početkom od ovog utorka, 28. veljače 2023.
Radionice će se održavati utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati u Domu Marina Držića, Široka 7, a broj polaznika je ograničen.

Pod vodstvom mentorice Jasmine Runje, muzejske pedagoginje Doma Marina Držića, polaznici će se okušati u području slikarstva, oslikavajući staklene predmete bojama za staklo.

Pozivamo sve zainteresirane prijave da se prijave putem društvenih mreža Doma Marina Držića ili na e-mail: jasminarunje@gmail.com.

Polaznici likovne radionice „Držićeva staklena rapsodija“ će uz stjecanje novih znanja o najvećem hrvatskom komediografu, Marinu Držiću, imati priliku razvijati vlastitu likovnu pismenost, kreativni pristup likovnom problemu, te upoznati i savladati određenu slikarsku likovnu tehniku.
Veselimo se vašem sudjelovanju!

Pročitajte još

Midsummer Scene Festival najavljuje kulturnu senzaciju na Lovrjencu!

Dulist

Obilježen Međunarodni dan Frankofonije u Saloči od zrcala

Dulist

Francuska alijansa Dubrovnik obilježava Međunarodni dan Frankofonije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija