Kultura

LIKOVNA RADIONICA DOMA MARINA DRŽIĆA ‘Držićev idealni svijet’ – za male kreativce!

Dom Marina Držića s veseljem poziva djecu svih uzrasta da se prijave za sudjelovanje na besplatnoj likovnoj radionici ‘Držićev idealni svijet’, s početkom od ove subote, 4. ožujka 2023.

Radionica će se održavati subotom u dva termina: prva grupa od 9 do 10.30, druga grupa od 10.30 do 12 sati. Pod vodstvom mentorice Jasmine Runje, muzejske pedagoginje Doma Marina Držića, polaznici će se okušati u području kiparstva, oblikujući mobile koristeći se pritom kombiniranim likovnim tehnikama.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem društvenih mreža Doma Marina Držića ili na e-mail: jasminarunje@gmail.com. Broj polaznika je ograničen.

Polaznici likovne radionice ‘Držićev idealni svijet’ će uz stjecanje novih znanja o najvećem hrvatskom komediografu, Marinu Držiću, imati priliku razvijati vlastitu likovnu pismenost, kreativni pristup likovnom problemu, te upoznati i savladati različite likovne tehnike.

– Veselimo se vašem sudjelovanju! – ističu iz Doma Marina Držića.

Pročitajte još

Otvorena izložba Nin i novac u Odjelu za arheologiju

Dulist

[FOTO] MJESEC MLADEŽI I DSO-a Neki su nastupili, a neki se upoznali sa svijetom glazbe!

Dulist

Ionescove ‘Stolice’ u Kazalištu Marina Držića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija