Aktualno

Libertas seli u Atlasovu remizu

Gradonačelnik je izgledao našao rješenje za Libertasove ‘muke po Remizi.

Tako je s Ivanom Gadžeom, predsjednikom Uprave Adriatica.net načelno postigao dogovor za preseljenje tehničko-servisnog i parkirnog prostora za autobuse Libertasa na prostoru „Atlasove remize“ u Gospinu polju.

Kako navode iz gradske uprave, u najskorijem roku održat će se sastanak predstavnika stručnih službi Grada, Libertasa i Adriatica.neta kako bi se dogovorili tehnički detalji preseljenja.

Osim o Libertasu razgovaralo se i o prisutnosti proizvoda Grada Dubrovnika i karata javnog prijevoza u prodajnoj mreži koncerna Agrokor, budući da se grupacija Adriatica.net sastoji uz spomenutu i od turističkih agencija Atlas i Kompas, a u vlasništvu su Agrokora.

Grad Dubrovnik i Adriatica.net surađivat će u razvoju izletničkih programa te promociji i prodaji privatnog smještaja kroz paket DQPS na tržištima regije kroz maloprodajnu mrežu koncerna u čijem je sastavu i Adriatica.net.

Suradnja najveće hrvatske kompanije i Dubrovnika kao najvećeg hrvatskog globalnog brenda mora, na obostranu korist, rezultirati stvaranjem nove i dodane vrijednosti u gospodarstvu Dubrovnika, istaknuto je na sastanku, navode iz gradske uprave.

Pročitajte još

[FOTO] Tijelovska procesija ulicama Grada

Dulist

SVJETSKO VINSKO NATJECANJE Zlatna medalja za Malvasiju dubrovačku Zoro

Dulist

SPASI ŽIVOT Dođi i ti na dobrovoljno darivanje krvi!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija