DuList IN

LET 3 STIŽE U REVELIN Mama ŠČ! u subotu u Dubrovniku

Let 3 photo credit Franko Kelam

Pobjednici ovogodišnje Dore najavili su koncert prije Eurosonga u dubrovačkom klubu Revelin. Grupa Let 3 će u subotu, 18. ožujka, nakon deset godina ponovno nastupiti u najpoznatijem klubu na krajnjem jugu zemlje. Ulaznice za koncert su u prodaji, a mogu se nabaviti u uredima kluba Revelin na adresi Vukovarska 30 u Dubrovniku ili online na službenoj web stranici kluba. Poznati riječki rokeri izvest će svoje stare i nove hitove, a posjetitelji će na koncertu uživo prisustvovati izvedbi pjesme Mama ŠČ, koju je na službenom YouTube kanalu Eurosonga pogledalo više od 2.8 milijuna ljudi.

– Reakcije su izvrsne i zaista brojne. Pokazalo se da smo, što bi se reklo, pogodili u žicu i ona jako bruji i zuji i to nas čini sretnima i ponosnima. Pripreme za Liverpool idu tutta forza, mobilizirane su sve snage kako bi Mama ŠČ zablistala na Eurosong pozornici u punom sjaju – izjavio je Zoran Prodanović Prlja, vokal grupe Let 3, dodavši da se vesele ponovnom nastupu u Revelinu.

– Dubrovačka publika nas je uvijek lijepo dočekivala i podržavala, a Revelin je prekrasan klupski prostor koji pruža užitak publici i nama kao izvođačima. Posjetitelji mogu očekivati da ćemo mi ispuniti njihova visoka i cijenjena očekivanja, sigurni smo da nitko neće bit razočaran – kazao je pjevač.

Zoran Prodanovic Prlja Let 3 foto credit Franko Kelam

Organizatori su povodom koncerta pozvali posjetitelje iz cijele Hrvatske kako bi uživo mogli uživati u hitovima naših predstavnika na Eurosongu.

– Oduvijek smo se trudili domaćim i stranim gostima pružiti što više sadržaja te dovesti svjetske i regionalne izvođače na našu pozornicu. U Revelinu nudimo spoj vrhunske glazbe, ekskluzivnih pića i kulturne baštine kako bismo svim našim posjetiteljima pružili nezaboravno iskustvo u dubrovačkim zidinama. Drago nam je što se Let 3 nakon deset godina vraća na našu pozornicu i veselimo se uživo čuti Mamu ŠČ – izjavila je Anamarija Dražić Franković, suvlasnica Culture cluba Revelin, dodavši da ovog ljeta u klubu planiraju vrlo bogat sadržaj.

Više informacija o samom događaju nalazi se na društvenim mrežama i web stranici kluba Revelin, a za rezervaciju stolova potrebno je kontaktirati klub putem maila info@clubrevelin.com ili pozivom na broj +385 98 533 531.

Foto: Franko Kelam

Pročitajte još

Antonio Lujak producent i glumac u filmu u kojem glumi i Eric Roberts

Dulist

U MLINIMA Storytelling event ‘Priče iz ljetnikovca – umijeće preživljavanja’

Dulist

Kupari u novoj sezoni poznatog serijala National Geographica

Dulist