Aktualno

Let 3 prema anketama obožavatelja jedan od favorita Eurosonga

Nakon što su neke države objavile tko će ih predstavljati na Eurosongu, pojavile su se razne ankete koje prikazuju tko su favoriti za ovogodišnje natjecanje.

Eurosong se bliži, a sve više država odabralo je svojeg predstavnika za veliko natjecanje. Ovih dana je na stranici Wiwibloggs.com osvanula anketa o najboljim pjesmama koje su dosad izašle. Stranica je specijalizirana za Eurosong i događaje vezane uz natjecanje.

Predstavnici Hrvatske, riječki Let 3, našao se među prvih pet od 15 odabranih, s pjesmom ‘Mama ŠČ!’. Let 3 je prvo bio na šestom mjestu, zatim na drugom, a sada su na prvom, piše N1.

Prema objavljenoj anketi, favorit za pobjedu ove godine je predstavnica Norveške Alessandra, koja će nastupati s pjesmom ‘Queen of Kings’. Iako je na kladionicama na trećem mjestu, obožavatelji natjecanja su ju smjestili na prvo mjesto. Iza nje se na drugom mjestu našla Španjolska s pjesmom Blance Palome ‘Eaea’. Treće mjesto zauzela je Italija, koja je odabrala Marca Mengonija i pjesmu ‘Due vite’.

Foto: Let 3/FB 

 

Pročitajte još

Najviše zarađuju djelatnici u tehnologiji i IT-ju, a među najpotplaćenijima su frizeri i spremačice

Dulist

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je bez struje od ponedjeljka do srijede

Dulist

The Wall Street Journal: ‘Preskočite Dubrovnik, svakog ljeta se tu gomilaju mase ljudi’

Dulist