Sport

LEN LIGA PRVAKA Steaua stiže sutra u Grad

LEN LIGA PRVAKA Steaua stiže sutra u Grad

Sutra, u utorak 29. ožujka na bazenu u Gružu igra se utakmica 11. kola LEN Lige prvaka kada u goste Jug Adriatic osiguranju stiže bukureštanska Steaua.

Četiri kola prije kraja natjecanja po skupinama Jug Adriatic osiguranje na trećem je mjestu s 21 bodom dok su Rumunji na sedmom mjestu sa samo četiri osvojena boda.

U prvom susretu ovih protivnika odigranom u Bukureštu 1. prosinca prošle godine jugaši su teškom mukom došli do tri boda. Na kraju je bilo 10:8, ali sve do samog kraja domaćin je puhao jugašima za vratom. Treba napomenuti kako je ta utakmica bila sedma u nizu u sedam dana obzirom da je sastav Vjeka Kobešćaka u glavni grad rumunjske stigao direktno iz Beograda gdje je igran turnir Regionalne lige.

Eventualnom pobjedom, Jug Adriatic osiguranje napravio bi velik korak ka osvajanju trećeg mjesta u skupini budući da trenutno četvrtoplasirani OSC, koji ima osam bodova manje, gostuje kod drugoplasiranog Marseillea.

Utakmica Jug Adriatic osiguranje – Steaua igra se u srijedu 29. ožujka s početkom u 19 sati. Suci dvoboja su Andreja Stanojević iz Srbije i Andreas Moiralis iz Grčke.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr