Sport

JEDNOGLASNA PODRŠKA Kapoviću novi mandat na čelu Dubrovačkog saveza športova

JEDNOGLASNA PODRŠKA Kapoviću novi mandat na čelu Dubrovačkog saveza športova

Maro Kapović ostaje na čelu Dubrovačkog saveza športova. Odluka je to Skupštine DSŠ-a, koja je Kapoviću povjerenje za novi mandat dala jednoglasno. Za dopredsjednika ponovno je izabran Željan Konsuo (VK Jug Adriatic osiguranje). U Izvršnom odboru bit će Alma Majstorović (ŽKK Ragusa), Marinko Matulović (STK Libertas Marinkolor), Zoran Grbić (TK Dubrovnik), Josip Prkačin (ŽOK Dubrovnik) i Maro Konjevod (MNK Square). U nadzornom odboru su Nikša Stahor (AK Dubrovnik Racing), Tomislav Luburić (PK Jug) i Klara Mitrović (JK Dubrovnik 1966.).
Prema riječima novog starog predsjednika Mara Kapovića za novi su mandat zacrtana dva osnovna cilja. Prvi je financijske naravi.
-Jedan od ciljeva odnosi se na to da s prolaskom pandemije i nadamo se dolaskom turističke sezone s Gradom uspijemo povećati proračun, odnosno da ga vratimo na neke stare postavke iz 2018. i 2019., minimalno na 16, 17 milijuna kuna. Drugi cilj jest sportska infrastruktura govori Kapović.
Naime, iako su već neke investicije u sportsku infrastrukturu napravljene, treba ići dalje. Kapović prije svega ističe novu sportsku dvoranu u Gospinom polju, koja, govori, ima svu podršku Dubrovačko saveza športova.
-Mi tu dvoranu podražavamo i želimo, ali ne treba zanemariti da trebamo obnoviti i cijeli hangar Veslačkog kluba Neptun kao i da da trebamo razmišljati o teniskom terenu u Lapadu i o boćarskom u Komolcu – rekao je Kapović.
Upitali smo ga i za prozivke o netransparentnosti koje su upućene s govornice Gradskog vijeća.
-Uvijek smo bili transparenti i takve kritike uvijek opovrgavam. Grad dobiva u lipu izvještaje o tome kako su raspoređena sredstva, ali će se to dodatno sad moći pratiti i na našim stranicama. Sve se točno u lipu zna koliko tko dobiva – zaključuje Kapović.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist