Sport

JEDNOGLASNA PODRŠKA Kapoviću novi mandat na čelu Dubrovačkog saveza športova

Maro Kapović ostaje na čelu Dubrovačkog saveza športova. Odluka je to Skupštine DSŠ-a, koja je Kapoviću povjerenje za novi mandat dala jednoglasno. Za dopredsjednika ponovno je izabran Željan Konsuo (VK Jug Adriatic osiguranje). U Izvršnom odboru bit će Alma Majstorović (ŽKK Ragusa), Marinko Matulović (STK Libertas Marinkolor), Zoran Grbić (TK Dubrovnik), Josip Prkačin (ŽOK Dubrovnik) i Maro Konjevod (MNK Square). U nadzornom odboru su Nikša Stahor (AK Dubrovnik Racing), Tomislav Luburić (PK Jug) i Klara Mitrović (JK Dubrovnik 1966.).
Prema riječima novog starog predsjednika Mara Kapovića za novi su mandat zacrtana dva osnovna cilja. Prvi je financijske naravi.
-Jedan od ciljeva odnosi se na to da s prolaskom pandemije i nadamo se dolaskom turističke sezone s Gradom uspijemo povećati proračun, odnosno da ga vratimo na neke stare postavke iz 2018. i 2019., minimalno na 16, 17 milijuna kuna. Drugi cilj jest sportska infrastruktura govori Kapović.
Naime, iako su već neke investicije u sportsku infrastrukturu napravljene, treba ići dalje. Kapović prije svega ističe novu sportsku dvoranu u Gospinom polju, koja, govori, ima svu podršku Dubrovačko saveza športova.
-Mi tu dvoranu podražavamo i želimo, ali ne treba zanemariti da trebamo obnoviti i cijeli hangar Veslačkog kluba Neptun kao i da da trebamo razmišljati o teniskom terenu u Lapadu i o boćarskom u Komolcu – rekao je Kapović.
Upitali smo ga i za prozivke o netransparentnosti koje su upućene s govornice Gradskog vijeća.
-Uvijek smo bili transparenti i takve kritike uvijek opovrgavam. Grad dobiva u lipu izvještaje o tome kako su raspoređena sredstva, ali će se to dodatno sad moći pratiti i na našim stranicama. Sve se točno u lipu zna koliko tko dobiva – zaključuje Kapović.

Pročitajte još

Đivo Milutinović viceprvak Hrvatske, Marko Barač i Bruno Marlais brončani

Dulist

POPADIĆ: Pozivam sve kojima je Jug u srcu da sutra napune gruški bazen. Sve je u našim rukama!

Dulist

DIJELIMO ULAZNICE ZA UTAKMICU Svi u Gruž, s Jugom do titule prvaka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija