Sport

LEN LIGA PRVAKA Jugaši upisali drugi domaći poraz

LEN LIGA PRVAKA Jugaši upisali drugi domaći poraz

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja upisali su drugi domaći poraz u LEN Ligi prvaka. U utakmici šestog kola bolji od njih bio je OSC iz Budimpešte rezultatom 12:11 ( 3:3, 2:2, 2:4, 4:3).

Dvije i pol četvrtine igralo se gol za gol, a onda su Mađari napravili seriju 3:0, pobjegli na dva gola prednosti (9:7) što je ispostavilo se, bilo ključno za krajnji ishod ove utakmice.

Kod jugaša tri gola postigao je Kostas Kakaris, po dva Maro Joković i Stylianos Argyropoulos dok su po jednom strijelci bili Alex Papanastasiou, Marin Tomasović, Filip Kržić i Marko Žuvela.

Nakon šest odigranih kola Pro Recco je vodeća momčad skupine ‘B’ s maksimalnih 18 bodova, drugi je CN Marseille s 15, Jug Adriatic osiguranje i dalje je na trećem mjestu s 12, OSC je na četvrtom s 10, peti je Waspo Hannover s 5, šesti Spandau s 4 dok su na posljednja dva mjesta Steaua i Crvena zvezda s po tri osvojena boda.

U sljedećem kolu koje je na rasporedu 12. siječnja sljedeće godine Jug Adriatic osiguranje u Gružu će ugostiti aktualnog prvaka Europe, Pro Recco.

Izvor: Jug AO

Pročitajte još

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist