Županija

LASIĆ OPTIMISTIČAN Iz svake krize treba proizići nova snaga. Moramo ustrajati i ne smijemo bježati!

LASIĆ OPTIMISTIČAN Iz svake krize treba proizići nova snaga. Moramo ustrajati i ne smijemo bježati!

Svjestan sam da iza nas nisu sve nedaće i da slijede vremena koja će nas staviti na nove kušnje, no imamo pravo na optimizam, a on je i potreban kako bismo lakše prebrodili nedaće – poručio je putem društvenih mreža konavoski načelnik Božo Lasić.

Među ostalima je naveo kako podaci kojima sada raspolaže pokazuju da nam gospodarski tijekovi u ovom razdoblju značajno daju pravo na optimizam, za razliku od protekle dvije godine.

-Naime, ovih dana u Cavtatu boravi šestotinjak gostiju, otvoreni su hoteli Croatia i Cavtat, očekujemo napokon otvaranje hotela Albatros i Epidaurus. Također, ima gostiju i u privatnom smještaju. Svakodnevno svjedočimo sve većem broju slijetanja u zračnu luku. Još je niz podataka koji nas ohrabruju, čak su neki gospodarski podaci jednaki onoj famoznoj 2019. godini.
Dragi prijatelji, iz svake krize treba proizići nova snaga, iz krize može izrasti novo znanje, iskustvo, možemo naučiti na novi način postupati sa svojim životom. Moramo ustrajati i ne smijemo bježati! – poručio je te dodao:
-S obzirom na to da nam se primiče veliki kršćanski blagdan Uskrs, završit ću ovaj tekst sljedećom konstatacijom – uskrsnuće se događa ovdje i sad za pojedinca, ali i za zajednicu, ako se ljudi usude na ustanak protiv prepreka u životu – napisao je Božo Lasić, a cijelu njegovu poruku možete pročitati na njegovom Facebook profilu.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist