Aktualno

LAPADSKA OBALA Ante Kačić: Nemamo službeno rješenje, ali smo podnijeli dvije tužbe i tražili obustavu radova

Upravni sud u Splitu privremeno je obustavio radove na Lapadskoj obali. Razloge zatvaranja gradilišta Lapadske obale, pokušali smo doznati od odvjetnika Ante Kačića, odvjetnika tvrtke Laguna trade u vlasništvu Franja Pašalića. Potvrdio nam je da je postupak u tijeku, međutim ne može komentirati odluke dok ne dobije službeno rješenje s Upravnog suda u Splitu. Također, potvrdio je da je da su dvije tužbe bile podnesene nadležnom sudu u Splitu te da je podnesen prijedlog za određivanje privremene mjere za zabranu izvođenja radova.

Kako neslužbeno doznajemo, Franjo Pašalić je tražio da mu se prizna svojstvo stranke u postupku oko rekonstrukcije Lapadske obale te da mu se da uvid u građevinsku dozvolu. Njegov zahtjev je odbijen, a Grad Dubrovnik mu je dostavio građevinsku dozvolu tek po izdatom pečatu pravomoćnosti.
Inače, Pašalić se žalio na građevinsku dozvolu, a njegova žalba bila je odbijena budući da nije bio stranka u postupku, što je on i tražio.

Podsjetimo, gradonačelnik Mato Franković je sazvao izvanrednu konferenciju za medije danas u 17 sati.

Pročitajte još

Kapetanić, Macan, Milinković i Šuljak počasni članovi DPDS-a

Dulist

Rendžeri pomogli odsukati jedrilicu kraj Polača

Dulist

[SPCO DSUBROVNIK] ‘Nismo ni pretpostavljali da za tako nešto treba tražiti dozvolu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija