Aktualno

LAPADSKA OBALA Ante Kačić: Nemamo službeno rješenje, ali smo podnijeli dvije tužbe i tražili obustavu radova

Upravni sud u Splitu privremeno je obustavio radove na Lapadskoj obali. Razloge zatvaranja gradilišta Lapadske obale, pokušali smo doznati od odvjetnika Ante Kačića, odvjetnika tvrtke Laguna trade u vlasništvu Franja Pašalića. Potvrdio nam je da je postupak u tijeku, međutim ne može komentirati odluke dok ne dobije službeno rješenje s Upravnog suda u Splitu. Također, potvrdio je da je da su dvije tužbe bile podnesene nadležnom sudu u Splitu te da je podnesen prijedlog za određivanje privremene mjere za zabranu izvođenja radova.

Kako neslužbeno doznajemo, Franjo Pašalić je tražio da mu se prizna svojstvo stranke u postupku oko rekonstrukcije Lapadske obale te da mu se da uvid u građevinsku dozvolu. Njegov zahtjev je odbijen, a Grad Dubrovnik mu je dostavio građevinsku dozvolu tek po izdatom pečatu pravomoćnosti.
Inače, Pašalić se žalio na građevinsku dozvolu, a njegova žalba bila je odbijena budući da nije bio stranka u postupku, što je on i tražio.

Podsjetimo, gradonačelnik Mato Franković je sazvao izvanrednu konferenciju za medije danas u 17 sati.

Pročitajte još

Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku organizira novi ciklus učenja stranih jezika

Dulist

LIJEČNICI O TESTIRANJU U ORDINACIJAMA Ne možemo riskirati da se kronični pacijenti u čekaonici zaraze Covidom

Leona Rašica

Odazovite se novoj akciji darivanja krvi! Posebno se traži jedna krvna grupa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija