DuList IN

‘LADY U SVAKOM SMISLU TE RIJEČI’ Ana Sasso oduševljena Terezom Kesovijom

tereza kesovija06

Predivna večer uz jednu Lady u svakom smislu te riječi. Predivna Tereza i u svojoj 84-toj godini i dalje plijeni svojom karizmom i energijom. Sinoć sam imala priliku biti na koncertu ove osebujne i temperamentom raskošne pjevačice, koja je svojim glasom, a slobodno mogu reći i stasom osvojila i pozornice diljem svijeta. Tereza koja je ostvarila jednu veliku i predivnu karijeru, i dalje zanimljiva i posebna. Njeno izvođenje pjesama je još uvijek puno strasti i ljubavi, topline i velike emocije. Bravo Tere, moj naklon – napisala je Ana Sasso nakon sinoć održanog koncerta naše dive u Tvornici.

Sasso je podijelila nešto zanimljivo u istoj objavi na Instagramu, fotografiju snimljenu 1982. godine te opisala i kako je ona nastala.

– Mnogima je sigurna sam uljepšala odrastanje i život svojim pjesmama i pjevanjem koje je u najmanju ruku jedinstveno i posebno. Ja sam je imala priliku upoznati daleke ’82 godine na Splitskom festivalu. Tada još uvijek nepoznata mlada djevojka u svojim 19-im, radim kao hostesa i gle čuda, Tereza je do mene, ja pomislim…Bože moj dal’ se meni obraća i zahvalim se u sebi, naravno i njoj u tom momentu, toj časti. Naravno iskoristili su neki taj moment i zabilježili ga, tako da fotografija u ovoj objavi datira iz te ’82 godine.Tereza me odmah osvojila svojom pozitivnom energijom i ljepotom, doista je bila i ostala prelijepa žena.- napisala je među ostalim Sasso.

– Sinoć sam ponovno iskoristila priliku i uručila joj iste fotografije. Ja sam baš bila uzbuđena zbog toga, a Tereza je uzvratila ljubaznošću i ljupkošću što se može zaključiti po fotografijama u ovoj objavi. Hvala Terezi na predivnom druženju, za malo vraćanja u prošlost, i užitku kojeg je priredila svima nama koji smo sinoć htjeli biti u njenom društvu, hvala na predivnim pjesmama i notama. tvog nezamjenjivog glasa – istaknula je Sasso.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Pročitajte još

ALFONSO CUARÓN STIGAO U SLANO Peterostruko nagrađivani oskarovac sudjeluje na filmskim danima

Dulist

VRUĆINE SU STIGLE Kako odabrati pravilan SPF za svoju kožu?

Dulist

Japanke su ovog ljeta ‘cool’ obuća!

Nora Di Leo