Crna kronika

Kupile amfetamin u BiH radi ‘dilanja’ po Dubrovniku

policija droga amfetamin

Graničnom kontrolom policijskih službenika Policijske postaje Ston kod dvije putnice vozila dubrovačkih registracijskih oznaka pronađeno je preko 60 grama amfetamina.
Naime, ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Zaton Doli u ranim jutarnjim satima 16. kolovoza, pristupilo je osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 63-godišnji hrvatski državljanin. U vozilu su bile dvije putnice. Radi se o 27-godišnjoj državljanki Bosne i Hercegovine kod koje je pronađena jedna plastična vrećica s 20,4 grama amfetamina i državljanki Srbije, također 27-godišnjakinji, kod koje su pronađene dvije plastične vrećice u kojima se nalazilo ukupno 40,4 grama istoimene droge.

Sva pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a spomenute ženske osobe uhićene i dovedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako su drogu nabavile na području Bosne i Hercegovine s ciljem dalje preprodaje na području Dubrovnika.

Zbog sumnje da su počinile kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, osumnjičene su sinoć predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist