Aktualno

Kupači bezuspješno pokušali prijaviti glisiranje na Lokrumu. Kapetanija nema brod za intervencije?!

Kome prijaviti glisiranje među kupačima ako se na telefon u Lučkoj kapetaniji nitko ne javlja ili nema tko izaći na intervenciju? To su pitanja koja je postavila nekolicina naših sugrađana, koji su ove subote, 26. lipnja, svjedočila glisiranju četiri skutera među kupaćima na Lokrumu.
Naime, kako nam navodi naš čitatelj (podatci poznati uredništvu) jučer su na lokrumu ‘ludovala četiri skutera među plivačima između trstika i Dumanjske’. Troje naši sugrađana pozvala je policiju, koja im je rekla kako nisu za taj prekršaj nadležni već da zovu Lučku kapetaniju.
-Lučka kapetanija se ne javlja na telefon. Tada nas je policija prespojila na njih, no rekli su nam da nemaju brod u moru i da ne mogu ništa napraviti. To je isto tako bilo i lani i preklani, oni se ili ne javljaju na telefon ili nemaju koga poslati. Zar nema zaposlenih u Lučkoj kapetaniji? Ili su posli na dugogodišnji odmor za vrijeme sezone? – pita se naš ogorčeni sugrađanin.
Za provjeriti navode DuList je kontaktirao lučkog kapetana Mata Kekeza. Čim nam se povratno javi, objavit ćemo što nam je rekao.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Nardelli i Klešković položili vijenac i zapalili svijeću na spomen obilježju u Mandaljeni

Dulist

Odazovite se na akciju darivanja krvi!

Dulist

Obilježavamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija