Aktualno

Krpanje ceste na Vojnoviću!

Krpanje ceste na Vojnoviću!

Nakon što smo objavili reportažu u duListu, o prometnom kolapsu u Ulici Iva Vojnovića, koja je puna rupa, i koja je tko zna kad zadnji put asfaltirana, počeli su radovi na uklanjanju rupa na asfaltu.

One su izglađene zbog čega je danas bio otežan promet Ulicom Iva Vojnovića, a sada se čeka dolazak asfalta kako bi se zakrpile.

Podsjetimo, iz gradske uprave nam je odgovoreno  kako je oformljeno povjerenstvo za kontrolu stanja nogostupa na gradskom području te je dogovoren i dinamički plan izvođenja rekonstrukcijskih radova na pločnicima. Među nekoliko ulica je i  Ulica Iva Vojnovića na kojoj će se obaviti rekonstrukcija nogostupa s drvoredom po izrađenom idejnom projektu i asfaltiranje ulica. Radove će izvoditi Tehnogradnja po sklopljenom dvogodišnjem ugovoru o održavanju prometnica i javnih površina i to od jeseni do idućeg proljeća.

Tada bi se trebao napraviti i pješački prijelaz na ulazu u Čokolinu, za što će se trebati napraviti svojevrsna rekonstrukcija nogostupa. Kad se pak bude asfaltirala Ulica Iva Vojnovića, tokom iduće godine, iz gradske uprave ističu kako će se nanovo ocrtati i nova parkirna mjesta, koja po novom pravilniku od pješačkog prijelazu moraju biti udaljena najmanje 5 metara.

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist