Aktualno

Krpanje ceste na Vojnoviću!

Nakon što smo objavili reportažu u duListu, o prometnom kolapsu u Ulici Iva Vojnovića, koja je puna rupa, i koja je tko zna kad zadnji put asfaltirana, počeli su radovi na uklanjanju rupa na asfaltu.

One su izglađene zbog čega je danas bio otežan promet Ulicom Iva Vojnovića, a sada se čeka dolazak asfalta kako bi se zakrpile.

Podsjetimo, iz gradske uprave nam je odgovoreno  kako je oformljeno povjerenstvo za kontrolu stanja nogostupa na gradskom području te je dogovoren i dinamički plan izvođenja rekonstrukcijskih radova na pločnicima. Među nekoliko ulica je i  Ulica Iva Vojnovića na kojoj će se obaviti rekonstrukcija nogostupa s drvoredom po izrađenom idejnom projektu i asfaltiranje ulica. Radove će izvoditi Tehnogradnja po sklopljenom dvogodišnjem ugovoru o održavanju prometnica i javnih površina i to od jeseni do idućeg proljeća.

Tada bi se trebao napraviti i pješački prijelaz na ulazu u Čokolinu, za što će se trebati napraviti svojevrsna rekonstrukcija nogostupa. Kad se pak bude asfaltirala Ulica Iva Vojnovića, tokom iduće godine, iz gradske uprave ističu kako će se nanovo ocrtati i nova parkirna mjesta, koja po novom pravilniku od pješačkog prijelazu moraju biti udaljena najmanje 5 metara.

Pročitajte još

Izjava Marina Držića u vezi s ponovnim srbijanskim posezanjem za dubrovačkom književnošću!

Dulist

[VIDEO] Počelo ispitivanje opterećenja Pelješkog mosta, stigao 21 kamion težine do 40 tona

Dulist

NOVI ANTENSKI STUP OD 35,5 METARA! Lopuđani protiv odašiljača koji će trajno narušiti vizuru spomenika kulture

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija