Aktualno

Kroz Zračnu luku Dubrovnik u listopadu prošlo više od 217 tisuća putnika

Obalne zračne luke, Pula, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik, objavile su svoju mjesečnu statistiku za listopad. Gotovo sve zračne luke bilježe povećanje broja putnika u odnosu na isti mjesec prošle godine, izuzev Zračne luke Pula, piše portal Croatian Aviation.
Zračna luka Dubrovnik u listopadu je prihvatila i otpremila 217.751 putnika, što je gotovo duplo više u odnosu na prošlogodišnji listopad. Ipak, rezultat je još razmjerno daleko od listopada 2019. godine, kada je u ovoj zračnoj luci bilo 299.532 putnika. Dubrovnik je, baš kao i Split, prešao brojku od 2 milijuna putnika u ovoj godini, do kraja listopada ondje ih je bilo 2.099.601.
Ukupno je u 5 spomenutih zračnih luka u listopadu bilo više od 750 tisuća putnika, što je daleko bolji rezultat u usporedbi s istim mjesecom prošle godine.

Pročitajte još

EKONOMSKI STRUČNJAK TONĆI SVILOKOS Očekuje nas skuplji Božić, ali ‘zamrzavanje’ cijena nije konačno rješenje

Maria Prkut

[FOTO/VIDEO] Zavijorila se nova zastava kod Križa na Srđu

Zvonimir Pandža

NEVIO, MADE S BEBICOM I NAŠ DUBO Serpentinama Srđa za Doris Bender

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija