Aktualno

Krenulo produživanje povlaštenih godišnjih abonamenata

libertas pokaz04

Započelo je produživanje povlaštenih godišnjih pokaza. Osobe starije od 65. godine života s prebivalištem na području Grada Dubrovnika kao i svi ostali korisnici koji su obuhvaćeni Mjerama socijalnog programa Grada Dubrovnika za 2023. moći će od 10.veljače započeti sa produživanjem povlaštenih godišnjih karata za javni gradski prijevoz putnika za 2023., kako navode iz Libertasa.

Godišnje karte za osobe starije od 65. godina života (plavi pokazi) moći će se produžiti na svim prodajnim mjestima (šalterima) Libertasa.

Isključivo temeljem ovjerenih popisa od strane nadležnog Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika, moći će se na svim prodajnim mjestima produžiti godišnje karte za: članove raznih udruga osoba s invaliditetom, članove udruga koje se bave socijalno-humanitarnom djelatnošću, članove uže obitelji poginulih branitelja i civila iz Domovinskog rata, vojne i civilne invalide iz Domovinskog rata, dobrovoljne darivatelje krvi, volontere u socijalno humanitarnim udrugama.

Svi korisnici su dužni prilikom ostvarivanja prava na povlaštenu kartu predočiti ovlaštenoj osobi (službeniku/ci) osobnu iskaznicu kao dokaz prebivališta na području Grada Dubrovnika.

Navedene godišnje karte su besplatne za korisnike (obvezu plaćanja preuzima Grad Dubrovnik), dok se nova iskaznica (izrada karte) naplaćuje od korisnika sukladno Cjeniku usluga u iznosu od 2,65 eura ili 20 kuna.

Pročitajte još

Lijek protiv bolova pod istragom Europske agencije za lijekove zbog kobnih nuspojava

Dulist

Što napraviti ako niste zadovoljni djetetovom zaključnom ocjenom?

Dulist

POVIJESNA PRESUDA Park Gjivović vraća se građanima!

Dulist