Grad

KREĆU RADOVI Od četvrtka nećete moći parkirati na Gracu

Na platou Gradac, jednoj od najljepših vizura grada Dubrovnika, ovog četvrtka započet će radovi u sklopu projekta hortikulturne revitalizacije koji će trajati ukupno 120 dana – javljaju iz Sanitata Dubrovnik. Za to vrijeme građani neće biti u mogućnosti koristiti parkiralište Gradac već će svim vlasnicima povlaštene pretplatne karte biti osigurano korištenje parkinga Pile.

U sklopu radova izvršit će se izmjena podloge platoa uz adekvatno niveliranje, ozelenjavanje platoa kao i nadogradnja postojećih nasada. U sklopu krajobraznog uređenja planirana je i izvedba sustava za automatsko navodnjavanje i oborinsku odvodnju, a nakon završetka radova planirani parking će služiti kao i do sada, isključivo za građane s mjesečnim povlaštenim parkirnim kartama.

-Ovaj prostor već 30 godina čeka na primjerenu pažnju i uređenje te nam je drago da ćemo to uskoro promijeniti! – naglasili su iz Sanitata.

Pročitajte još

‘Ljeto u Lazaretima’ počinje uz klapu Cambi

Dulist

Sanitat počinje sa zaprašivanjem, evo gdje i kad!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija